Afkickkliniek amsterdam

Vincere-GGZ - Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam
Nederland

Vincere-GGZ Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam
Nederland

E-mail
info@vincere-ggz.nl

Telefoonnummer
085 – 401 2575

VAVC Amsterdam

Onze partner VAVC biedt vanuit twee aan elkaar grenzende grachtenpanden in het centrum van Amsterdam diverse verslavingsbehandelingen aan. De letters VAVC staan voor Vincere Ambulant Verslavingscentrum. Vanuit Amsterdam bieden we zowel poliklinische behandelingen als twee- en vijfdaagse dagbehandelingen en nazorgbehandelingen aan. Patiënten kunnen hier daarnaast terecht voor intakegespreken, diagnostiek, basis-ggz (naast gespecialiseerde ggz), systeembegeleiding en familieprogramma’s. Bovendien zijn er interventiemogelijkheden voor zowel patiënten en naasten als naasten afzonderlijk door een interventionist. Mail ons op info@vincere-groep.com of bel naar 085 – 401 25 75 voor het aanmelden voor een behandeling in Amsterdam of voor meer informatie.

Poliklinische behandeling bij VAVC Amsterdam

Iemand die een poliklinische behandeling ondergaat voert eens per een of twee weken gesprekken met een van onze psychologen. Deze gesprekken vinden plaats tijdens kantooruren (van 8:30 tot 17:30 uur). Dit behandeltraject kan uit 8 sessies bestaan, maar kan bijvoorbeeld ook na 24 sessies worden afgerond.

De vijfdaagse behandeling bij VAVC Amsterdam

De vijfdaagse dagbehandeling duurt 12 tot 13 weken. Bij dit behandeltraject is iedere werkdag een behandeldag die van 9:00 tot 17:00 uur duurt. Er bestaat daarnaast de mogelijkheid om, indien geïndiceerd door een psychiater, gedurende deze periode in ons sober living house te verblijven.

Nazorgtraject

Als de behandeling is afgerond volgt optioneel een tien weken durend nazorgtraject. Wie dit traject volgt, woont groepsessies bij en voert gesprekken met een psycholoog. Een twee- of vijfdaagse dagbehandeling kan daarnaast indien nodig als nazorgtraject dienen.

Meer informatie of aanmelden?

Heeft u vragen over ons behandelaanbod of over onze behandellocatie in Amsterdam? U kunt met al uw vragen terecht bij ons team van experts. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 085 – 401 25 75. Daarnaast zijn we ook per e-mail bereikbaar via info@vincere-groep.com.

Kijk voor meer informatie over de behandellocatie van VAVC in Amsterdam op de website van VAVC

U kunt ons bereiken via

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Aanmelden intakegesprek

Locaties

Locatie maastricht

Maastricht

Pater Kustersweg 24
6267 NL Cadier en Keer
Nederland

Over deze locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Sittard

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard
Nederland

Over deze locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam
Nederland

Over deze locatie

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

Huguenot 24, N2 Highway
6604 Plettenberg Bay
Zuid Afrika

Over deze locatie

Wij beschikken over meer locaties.

Bekijk
alle locaties