Heerlen - VAVC

Kapelaan Berixstraat 16
6411 ER Heerlen
Nederland

Heerlen – VAVC

Kapelaan Berixstraat 16
6411 ER Heerlen
Nederland

E-mail
info@vincere-ggz.nl

Telefoonnummer
085 – 401 2575

VAVC Heerlen

Onze ambulante behandellocatie in Heerlen is een van de drie behandellocaties waar het label VAVC, ambulante behandelingen aanbiedt. De afkorting VAVC staat voor Vincere Ambulant Verslavingscentrum. De behandellocatie van VAVC in Heerlen ligt in een fraai pand op loopafstand van treinstation Heerlen. VAVC biedt hier zowel twee- als vijfdaagse dagbehandelingen en nazorgbehandelingen aan. Daarnaast kunnen patiënten hier terecht voor intakegesprekken, basis-ggz (naast specialistische ggz), systeembegeleiding en interventiemogelijkheden voor patiënten. Voor het aanmelden voor een behandeling in Heerlen of meer informatie kunt u ons bereiken via 085 – 401 25 75 of info@vincere-groep.com.

Tweedaagse dagbehandeling bij VAVC Heerlen

Iemand die onze tweedaagse dagbehandeling ondergaat, ontvangt twee dagen per week behandelingen. De behandeldagen zijn 2 dagen per week, van 9:00 tot 17:00 uur. De tweedaagse dagbehandeling duurt doorgaans 9 weken.

Vijfdaagsedag behandeling bij VAVC Heerlen

Bij de vijfdaagse dagbehandeling is elke werkdag een behandeldag die van 9:00 tot 17:00 uur duurt. Dit behandeltraject duurt 12 á 13 weken. Er bestaat de mogelijkheid om, indien geïndiceerd, gedurende deze periode in ons sober living house te verblijven.

Nazorgtraject

Na afloop van de behandeling volgt optioneel een nazorgtraject. Dat traject bestaat uit een periode van 10 weken waarin groepsessies worden bijgewoond en gesprekken worden gevoerd met een psycholoog. Indien nodig kan ook een twee- of vijfdaagse dagbehandeling worden gevolgd als nazorgtraject.

Meer informatie of aanmelden?

Heeft u vragen over onze behandellocatie in Heerlen of over onze behandelingen? U kunt met al uw vragen bij onze specialisten terecht. Die kunt u telefonisch bereiken op 085 – 401 25 75 of per e-mail via info@vincere-groep.com.

Kijk voor meer informatie over de behandellocatie van VAVC in Heerlen op de website van VAVC

U kunt ons bereiken via

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Aanmelden intakegesprek

Locaties

Locatie maastricht

Maastricht

Pater Kustersweg 24
6267 NL Cadier en Keer
Nederland

Over deze locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Sittard

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard
Nederland

Over deze locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam
Nederland

Over deze locatie

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

Huguenot 24, N2 Highway
6604 Plettenberg Bay
Zuid Afrika

Over deze locatie

Wij beschikken over meer locaties.

Bekijk
alle locaties