afkickkliniek maastricht verslavingszorg

Vincere-GGZ - Maastricht

Pater Kusterweg 24
6267 NL Cadier en Keer
Nederland

Vincere Cadier en Keer

Pater Kusterweg 24
6267 NL Cadier en Keer
Nederland

E-mail
info@vincere-ggz.nl

Telefoonnummer
085 – 401 2575

Vincere GGZ Cadier en Keer (Maastricht)

De kliniek van Vincere GGZ in Cadier bevindt zich in een prachtig pand. Het monumentale gebouw is gelegen op het prachtig groene Landgoed Heerdeberg, nabij Maastricht. Dit landgoed is bovendien omgeven door natuurschoon. In deze afgeschermde, bosrijke omgeving kunnen mensen met een verslaving daarom in alle rust aan hun herstel werken. Vincere GGZ biedt in zijn kliniek in Cadier en Keer klinische behandelingen, detoxbehandelingen en nazorgtrajecten. Neem voor meer informatie over onze kliniek in Cadier en Keer contact met ons op via 085 – 401 25 75 of info@vincere-groep.com.

Klinische behandeling

Voor mensen met een verslaving kan een klinische opname een uitkomst beteken. Daar zijn ze immers weg van triggers en slechte invloeden. Discretie staat bij de behandeling centraal. De klinische behandeling is daarnaast intensief en vindt daarom plaats in een warme en sfeervolle omgeving. Wie opgenomen wordt in de kliniek verblijft dan ook in een comfortabele kamer. Ook krijgt hij of zij gezonde en afwisselende maaltijden voorgeschoteld die door koks worden bereid. Iedere patiënt krijgt daarnaast een persoonlijke begeleider toegewezen die extra steun biedt tijden de behandeling. Het vitaliteitsprogramma leert patiënten een nieuwe en gezondere levensstijl aan. Ter ondersteuning van dit programma is er een fitnesscentrum in de kliniek.

Nazorgtraject

Na afloop van de klinische opname bestaat er een mogelijkheid om een nazorgtraject te volgen. Dit traject duurt zo’n tien weken en bestaat uit groepsgesprekken en individuele gesprekken. Deze behandeldagen duren ongeveer een halve dag. Mocht het echter gewenst zijn, bestaat er ook de mogelijkheid om een twee- of vijfdaagse dagbehandeling te volgen als nazorgtraject.

Meer informatie

Heeft u vragen over onze kliniek in Cadier en Keer of over de behandelingen die hier worden aangeboden? U kunt met al uw vragen bij ons team van specialisten terecht. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 085 – 401 25 75 of stuur een e-mail naar info@vincere-groep.com.

Kijk voor meer informatie over onze kliniek in Cadier en Keer op de website van Vincere GGZ

U kunt ons bereiken via

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Aanmelden intakegesprek

Locaties

Locatie maastricht

Maastricht

Pater Kustersweg 24
6267 NL Cadier en Keer
Nederland

Over deze locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Sittard

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard
Nederland

Over deze locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam
Nederland

Over deze locatie

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

Huguenot 24, N2 Highway
6604 Plettenberg Bay
Zuid Afrika

Over deze locatie

Wij beschikken over meer locaties.

Bekijk
alle locaties