Vincere Margraten

Rijksweg 30 – 32 
6269 AC Margraten
Nederland

E-mail
info@vincere-ggz.nl

Telefoonnummer
085 – 401 2575

Detox locatie Margraten

Na het adviesgesprek met de psychiater is veelal eerst een klinische detox geïndiceerd alvorens de patiënt tot een behandeltraject kan overgaan. Klinische detoxificatie bij de Vincere Groep vindt plaats vanuit onze locatie in Margraten (Zuid-Limburg). Het biedt plek voor maximaal 30 patiënten die na detoxificatie uitstromen naar diverse behandeltrajecten: klinisch in Cadier en Keer of het buitenland (Zuid – Afrika of Portugal), of naar de twee-/vijfdaagse dagbehandeling in Heerlen, Sittard, Venlo of Amsterdam (al dan niet in combinatie met sober living). Ons multidisciplinaire team in Margraten draagt zorg voor de patiënt en diens proces van ontgifting, ontwenning en gedegen voorbereiding op het te volgen behandeltraject. Hierbij volgt de patiënt een dagelijks programma met zowel groepssessies als individuele gesprekken.

U kunt ons bereiken via

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Aanmelden intakegesprek

Locaties

Locatie maastricht

Maastricht

Pater Kustersweg 24
6267 NL Cadier en Keer
Nederland

Over deze locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Sittard

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard
Nederland

Over deze locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam
Nederland

Over deze locatie

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

Huguenot 24, N2 Highway
6604 Plettenberg Bay
Zuid Afrika

Over deze locatie

Wij beschikken over meer locaties.

Bekijk
alle locaties