Meerlo - STERK! GGZ

Meerlo – STERK! GGZ

Kortenbos 9A
5864 CW Meerlo
Nederland

E-mail
info@vincere-ggz.nl

Telefoonnummer
085 – 401 2575

STERK! GGZ Meerlo

Onze partner STERK! GGZ biedt klinische behandelingen aan vanuit zijn Mental Health Center op het landgoed Kortenbos in Meerlo. De kliniek is gevestigd in een imposant pand dat omgeven is door prachtig natuurschoon. Het biedt plaats voor zo’n twintig patiënten. In deze afgeschermde omgeving behandelt STERK! GGZ mensen met psychische of psychosociale problematiek, waarbij verslavingsproblematiek (mogelijk) secundair een rol speelt. Daarnaast verzorgt STERK! GGZ intakegesprekken en diagnostiek. Voor meer informatie of het aanmelden voor een behandeling in Meerlo kunt u ons bellen op 085 – 401 25 75 of info@vincere-ggz.nl

Klinische behandeling

De klinische behandeling duurt zo’n 64 dagen en bestaat uit groepsessies, individuele gesprekken en verschillende therapieën, zoals sport- en dramatherapie. STERK! Door elkaar te steunen in zaken als werk, wonen, financiën en relaties, ontstaat er een hechte community. Patiënten bespreken samen hoe ze deze community kunnen verbeteren, herstel leuker kunnen maken en hun levensstijl kunnen verbeteren. GGZ biedt hulp aan patiënten met ADHD, depressie, stressklachten en burn-outs. Daarnaast behandelt de instelling angst- en paniekstoornissen, dwangstoornissen (obessief-compulsieve stoornissen), eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, posttraumatische stressstoornissen, psychosomatische stoornissen en stemmingsstoornissen.

Intakeprocedure

In een uitgebreide en zorgvuldige intakefase besteedt STERK! GGZ ruime aandacht aan eventuele comorbiditeit. Na aanmelding vindt er een intakegesprek met een psycholoog plaats die zijn bevindingen met een psychiater deelt in een MDO. Vervolgens krijgt de patiënt de indicatie voor behandeling te horen tijdens een adviesgesprek van de psychiater. Voor het intakegesprek is een verwijsbrief nodig met daarin alle relevante informatie uit het medische dossier, inclusief een medicatieoverzicht. Deze documenten dienen vooraf via de e-mail of Zorgdomein te worden opgestuurd of meegenomen te worden naar het intakegesprek.

Volledig vergoed

De klinische behandelingen van STERK! GGZ worden vaak volledig vergoed door Nederlandse zorgverzekeraars. Indien de zorgverzekeraar de behandeling slechts deels vergoedt, neemt STERK! GGZ het resterende deel voor zijn rekening. Zo zijn er voor de patiënt buiten zijn of haar eigen risico geen kosten verbonden aan de behandeling.

Meer informatie of aanmelden voor een behandeling?

Heeft u vragen over de behandellocatie van STERK! GGZ in Meerlo of over de klinische behandelingen die hier gegeven worden? U kunt al uw vragen stellen aan ons team van specialisten dat voor u klaarstaat. U kunt ons bereiken via 085 – 401 25 75 of info@vincere-ggz.nl.

Meer informatie over de behandellocatie van STERK! GGZ in Meerlo treft up op de website van STERK! GGZ

U kunt ons bereiken via

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Aanmelden intakegesprek

Locaties

Locatie maastricht

Maastricht

Pater Kustersweg 24
6267 NL Cadier en Keer
Nederland

Over deze locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Sittard

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard
Nederland

Over deze locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam
Nederland

Over deze locatie

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

Huguenot 24, N2 Highway
6604 Plettenberg Bay
Zuid Afrika

Over deze locatie

Wij beschikken over meer locaties.

Bekijk
alle locaties