afkickkliniek Limburg verslavingszorg

Vincere-GGZ - Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard
Nederland

Vincere-GGZ Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard
Nederland

E-mail
info@vincere-ggz.nl

Telefoonnummer
085 – 401 2575

Vincere-GGZ Sittard

Vincere-GGZ Sittard bevindt zich in een prachtig pand dichtbij het treinstation in het centrum van de stad. Hier bieden we avondbehandelingen, poliklinische behandelingen, twee- en vijfdaagse dagbehandelingen en nazorgbehandelingen aan. Daarnaast kunnen patiënten in Sittard terecht voor intakesprekken, basis-ggz (naast specialistische ggz), en interventiemogelijkheden voor zowel patiënten als naasten. Voor het aanmelden voor een behandeling of meer informatie kunt u ons bereiken via 085 – 401 25 75 of info@vincere-groep.com.

Poliklinische behandeling bij Vincere-GGZ Sittard

Bij een poliklinische behandeling voert de patiënt gesprekken met een psycholoog. Deze sessies vinden eens per een of twee weken tijdens kantooruren (van 8:30 tot 17:30 uur) plaats. Dit traject kan na 8 sessies klaar zijn, maar kan bijvoorbeeld ook 24 sessies duren.

Avondbehandeling bij Vincere-GGZ Sittard

Wie de avondbehandeling ondergaat, werkt twee keer per week van 19:00 tot 22:00 uur aan zijn of haar verslaving. De behandelavonden vinden gedurende 12 of 13 weken plaats op dinsdag en donderdag.

De vijfdaagse behandeling bij Vincere-GGZ Sittard

Bij de vijfdaagse dagbehandeling zijn patiënten gedurende 12 tot 13 weken alle werkdagen in behandeling. De behandeldagen duren van 9:00 tot 17:00 uur. Indien geïndiceerd door een psychiater bestaat er de mogelijkheid om gedurende deze periode in ons sober living house te verblijven.

Nazorgtraject

Na afloop van de behandeling kan optioneel een nazorgtraject worden gevolgd. Dat traject bestaat doorgaans uit een periode van 10 weken waarbij de behandeldagen ongeveer een halve dag duren. Op de behandeldagen worden groepsessies bijgewoond en gesprekken gevoerd met een psycholoog. Indien nodig is het ook mogelijk om een twee- of vijfdaagse dagbehandeling te volgen als nazorgtraject.

Meer informatie of aanmelden?

Heeft u vragen over ons behandelaanbod of onze behandellocatie in Sittard? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt al uw vragen stellen aan onze specialisten. Die zijn telefonisch bereikbaar via 085 – 401 25 75 of per e-mail via info@vincere-groep.com.

Kijk voor meer informatie over de behandellocatie van Vincere-GGZ in Sittard op de website van Vincere

U kunt ons bereiken via

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Aanmelden intakegesprek

Locaties

Locatie maastricht

Maastricht

Pater Kustersweg 24
6267 NL Cadier en Keer
Nederland

Over deze locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Sittard

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard
Nederland

Over deze locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam
Nederland

Over deze locatie

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

Huguenot 24, N2 Highway
6604 Plettenberg Bay
Zuid Afrika

Over deze locatie

Wij beschikken over meer locaties.

Bekijk
alle locaties