Afkickkliniek venlo

Venlo - VAVC

Roermondsestraat 32
5912 AK Venlo
Nederland

Vincere-GGZ Venlo

Roermondsestraat 32
5912 AK Venlo
Nederland

E-mail
info@vincere-ggz.nl

Telefoonnummer
085 – 401 2575

VAVC Venlo

Onze partner VAVC (Vincere Ambulant Verslavingscentrum) biedt vanuit een prachtig pand op loopafstand van treinstation Venlo verslavingsbehandelingen aan. Naast poliklinische behandelingen kunnen patiënten hier ook voor twee- en vijfdaagse dagbehandelingen en nazorgbehandelingen terecht. Daarnaast biedt VAVC in Venlo intakegesprekken en diagnostiek, basis-ggz (naast gespecialiseerde ggz), systeembegeleiding, familieprogramma’s. Bovendien zijn er interventiemogelijkheden voor zowel patiënten en naasten als voor naasten afzonderlijk door een interventionist. Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op via 085 – 401 25 75 of info@vincere-groep.com.

Poliklinische behandeling bij VAVC Venlo

Een poliklinische behandeling bestaat uit acht sessies, maar kan bijvoorbeeld ook 24 sessies duren. De sessies bestaan uit gesprekken met een psycholoog die eens per een of twee weken tijdens kantooruren (van 8:30 tot 17:30 uur) plaatsvinden.

Tweedaagse dagbehandeling bij VAVC Venlo

Bij de tweedaagse dagbehandeling zijn patiënten gedurende negen weken twee werkdagen per week in behandeling. Er zit meestal een dag tussen deze behandeldagen die van 9:00 tot 17:00 uur duren.

Vijfdaagsedag behandeling bij VAVC Venlo

De vijfdaagse dagbehandeling duurt doorgaans 12 tot 13 weken. Elke werkdag is in dit behandeltraject een behandeldag die van 9:00 tot 17:00 uur duurt. Indien geïndiceerd, bestaat er de mogelijkheid om gedurende deze periode in ons sober living house te verblijven.

Meer informatie of aanmelden?

Heeft u vragen over onze behandellocatie in Venlo of over ons behandelaanbod? U kunt met al uw vragen bij ons team van specialisten terecht. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 085 – 401 25 75 of een e-mail sturen naar info@vincere-groep.com.

Kijk voor meer informatie over de behandellocatie van VAVC in Venlo op de website van VAVC

U kunt ons bereiken via

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Aanmelden intakegesprek

Locaties

Locatie maastricht

Maastricht

Pater Kustersweg 24
6267 NL Cadier en Keer
Nederland

Over deze locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Sittard

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard
Nederland

Over deze locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam
Nederland

Over deze locatie

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

Huguenot 24, N2 Highway
6604 Plettenberg Bay
Zuid Afrika

Over deze locatie

Wij beschikken over meer locaties.

Bekijk
alle locaties