Venray/Oostrum - (Wij Zijn Q)

Stationsweg 142
5807 AD Oostrum
Nederland

Oostrum/Venray – Wij Zijn Q

Stationsweg 142
5807 AD Oostrum
Nederland

E-mail
info@vincere-ggz.nl

Telefoonnummer
085 – 401 2575

Wij zijn Q – Venray/Oostrum

Onze partner Wij zijn Q is werkzaam vanuit een ruime villa tegenover treinstation Venray. Dit onderdeel van Vincere Groep is een overkoepelende organisatie voor Q Care en Q Professionals. Waar Q Care gericht is op leefstijlzorg voor particulieren, biedt Q Professionals bedrijfszorg. Leefstijlzorg richt zich op onderliggende problemen die er bijvoorbeeld voor hebben gezorgd dat iemand niet meer werkt. Deze met name psychische problemen vinden hun oorsprong op het gebied van leefstijl en gedrag. Q Care biedt in Venray verschillende soorten ambulante behandelingen aan: wekelijkse individuele sessies, groepssessies en twee- en vijfdaagse dagbehandelingen. Op het gebied van bedrijfszorg levert Q Professionals dienstverlening aan uitgevallen werknemers of werknemers die dreigen uit te vallen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 085 – 401 25 75 of info@vincere-groep.com.

Q Care

Q Care helpt mensen die een complex probleem hebben of hebben gehad hun leven weer te stabiliseren. Ook na het afkicken van een verslaving of na een detentie biedt Q Care hulp. Bijvoorbeeld met financiële zorgen of problemen binnen het gezin of op het werk. Oplossingen kunnen bijvoorbeeld bestaan uit het helpen met het zoeken naar werk, een geschikte woning of financiële oplossingen en schuldregelingen. Q Care heeft zowel behandelingen voor verslavingen, depressies, angststoornissen, eetstoornissen en persoonlijkheidsstoornissen, als intensive home treatment (IHT) en e-health. De organisatie biedt daarnaast onder meer intakegesprekken, diagnostiek, ambulante en home detox, scholing, training, interventie, preventie, bemoeizorg, begeleiding en coaching.

Poliklinische behandeling bij Wij zijn Q Venray

Wij Zijn Q biedt zowel individuele ambulante behandelingen als ambulante groepsessies. Laatstgenoemde bestaat uit verschillende behandelonderdelen zoals terugvalpreventie, CRA en cognitieve gedragstherapie. Deze sessies vinden eens per een of twee weken plaats tijdens kantooruren (van 8:30 tot 17:30 uur).

Tweedaagse dagbehandeling bij Wij zijn Q Venray

Wie deze deeltijdbehandeling ondergaat, krijgt twee of meer dagen per week een intensieve groepsbehandeling van 9:00 tot 17:00 uur. Dit behandeltraject duurt doorgaans 9 weken.

Vijfdaagse dagbehandeling bij Wij zijn Q Venray

De vijfdaagse dagbehandeling duurt ongeveer 6 tot 12 weken. Patiënten ondergaan bij deze behandeling alle werkdagen een intensieve groepsbehandeling. Indien geïndiceerd, bestaat er de mogelijkheid om in een sober living house te verblijven.

Q Professionals

Q Professionals verricht dienstverlening op het gebied van arbeidsomstandigheden, mobiliteit, re-integratie en loopbaan. Het doel is om mensen op gezonde wijze zo goed mogelijk kunnen functioneren binnen een bedrijf.Daarom bieden de artsen en (burn-out)coaches van Q Professionals verzuimende werknemers verschillende mogelijkheden voor gedeeltelijke of volledige terugkeer op hun werkplek. Zo helpt de organisatie haar cliënten bij het vinden van een dagbesteding of het starten van een eigen bedrijf. Daarnaast ontzorgt Q Professionals werkgevers door ze professionele ondersteuning te bieden op het gebied van deze zorgproblematieken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de diensten die Wij zijn Q Venray aanbiedt? Neem dan contact met ons op via 085 – 401 25 75 of per e-mail via info@vincere-groep.com.

Kijk voor meer informatie op de website van Wij zijn Q

U kunt ons bereiken via

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Aanmelden intakegesprek

Locaties

Locatie maastricht

Maastricht

Pater Kustersweg 24
6267 NL Cadier en Keer
Nederland

Over deze locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Sittard

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard
Nederland

Over deze locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam
Nederland

Over deze locatie

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

Huguenot 24, N2 Highway
6604 Plettenberg Bay
Zuid Afrika

Over deze locatie

Wij beschikken over meer locaties.

Bekijk
alle locaties