Afkickkliniek Zuid Afrika

Zuid Afrika - Huguenot

Huguenot – N2 Highway
6604 Plettenbergbay
Zuid-Afrika

Zuid Afrika - Bekaruu

Bekaruu Lodge 520
6604 Plettenberg Bay
Zuid Afrika

Vincere-GGZ Zuid-Afrika

Huguenot – N2 Highway
6604 Plettenbergbay
Zuid-Afrika

E-mail
info@vincere-ggz.nl

Telefoonnummer
085 – 401 2575

Vincere Zuid-Afrika

Vincere biedt zowel (Engelstalige) behandelingen als behandelingen van dubbele diagnose in twee klinieken in Zuid-Afrika: Bekaruu en Huguenot. Het voordeel van een klinische behandeling in Zuid-Afrika is dat patiënten even helemaal weg zijn uit hun eigen omgeving. Hierdoor is de kans op terugval veel kleiner, vooral met een gedegen nazorgbehandeling. Onze klinieken in Zuid-Afrika bieden immers de mogelijkheid om ongestoord af te kicken zonder ver- en afleidingen uit de vertrouwde omgeving. Voor een aanmelding voor een behandeling of meer informatie over Bekaruu of Huguenot kunt u contact met ons opnemen. Bel ons op 085 – 401 25 75 of stuur een e-mail naar info@vincere-groep.com.

Bekaruu

De kleinschalige kliniek Bekaruu Lodge is dicht bij het mooie Plettenbergbaai gelegen in een prachtige, natuurrijke omgeving. De evidence-based behandelingen zijn daarnaast van hoge kwaliteit en worden op maat aangeboden in een comfortabele, luxe woonomgeving. Een team van psychiaters, psychologen, (verslaving) counselors, ergotherapeuten, maatschappelijk werkers, apothekers en verpleegkundigen staat bovendien klaar voor patiënten en hun naasten. De deelname van naasten aan het behandelprogramma is immers een essentieel kenmerk van de behandelvisie van Bekaruu. Daarom bieden we ook skype-bijeenkomsten en online familiesessies.

Kijk voor meer informatie op de website van Bekaruu.

Huguenot

Ook Huguenot bevindt zich dicht bij de Plettenbergbaai. Deze kliniek bevindt zich in een fraaie villa in een bosrijk gebied die plaats biedt aan 16 mensen. Psychotherapie, pycho-educatie, terugvalpreventie en Community Reinforcement Approach (CRA) vormen een belangrijk deel van de behandeling. Daarnaast spelen sport en voeding ook een significante rol. Daarom kookt de chef-kok van de kliniek twee keer per dag een gezonde maaltijd. In de namiddag en weekenden mogen patiënten daarnaast gebruikmaken van het zwembad.

Kijk voor meer informatie op de website van Huguenot.

Wat mogen patiënten verwachten bij opname in Zuid-Afrika?

  • Intensief behandelprogramma in een warme, geborgen sfeer
  • Uitgebreid behandelaanbod met een persoonlijke benadering
  • Persoonlijke begeleider voor extra steun
  • Vergoeding behandeling door zorgverzekeraar
  • Korte wachttijden
  • Speciale dubbele diagnosegroep
  • Olifantentherapie

Voor meer informatie over ons behandelaanbod en klinieken in Zuid-Afrika, kunt u bellen naar 085 – 401 25 75. U kunt ook een e-mail sturen naar info@vincere-groep.com.

U kunt ons bereiken via

Wij bellen u terug

Meld u vandaag nog aan voor een intakegesprek

Klaar voor een nieuwe start? Meld u dan aan voor een intakegesprek met een van onze verslavingspsychologen. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en heeft als doel in kaart te brengen welke behandeling het best bij u past.

Na het intakegesprek hebben we meestal een goed beeld van uw persoonlijkheid, privésituatie en verslavingsproblemen. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Dit plan bespreken we met u tijdens een adviesgesprek. Na afloop van het adviesgesprek maakt u de keuze of u start met de besproken behandeling.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen.

Aanmelden intakegesprek

Locaties

Locatie maastricht

Maastricht

Pater Kustersweg 24
6267 NL Cadier en Keer
Nederland

Over deze locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Sittard

Sittard

Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard
Nederland

Over deze locatie

Afkickkliniek verslavingszorg Amsterdam

Amsterdam

Herengracht 372-374
1016 CH Amsterdam
Nederland

Over deze locatie

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

Huguenot 24, N2 Highway
6604 Plettenberg Bay
Zuid Afrika

Over deze locatie

Wij beschikken over meer locaties.

Bekijk
alle locaties